Ponúkame domáce limonády a frapované nápoje

 

Tradícia frapovaných nápojov  začína v Grécku. No čo tak vyfrapovať hustý šejk, ktorého základ sú kúsky karamelu a trstinový cukor? Alebo nastrúhaná čokoláda či posekaná vanilka?  Výnimočné je  Cookies & Cream Frappé, ktorého chuť je dosiahnutá reálnymi kúskami kakaových sušienok.

S nami máte istotu, že si frapovaný nápoj pripravíte bez chemických dochucovadiel, aróm a farbív. Chuť je dosiahnutá reálnymi kúskami podľa príchute. Výsledok je hustý šejk a ako pridaná hodnota vanilku si viete pripraviť aj bez laktózy. Milkšejk bez laktózy to nie je žiadny vtip.

 

Domáce limonády sú tým nápojom, pri ktorom nemusíte robiť kompromisy.  U nás nájdete Ovocné smoothie Sweetbird rôznych príchutí, ktoré použijete na prípravu osviežujúcej ovocnej limonády.

Môžte si vybrať z Jahody, ktoré je pôvodom z Francúzska, alebo Manga, ktoré najprv rástlo v Indií.

Skvelé je citrónové pyré, z ktorého si jednoducho pripravíte citronádu. Citrón sa k nám dostal vďaka Alexandrovi Veľkému, ktorý si ho do Európy priniesol z Perzie. Hm a dnes aké skvelé ovocie to je. Nevieme si predstaviť bez neho takmer žiadny ovocný letný alebo zimný drink.

Keď si vyberiete Jahodové smoothie Sweetbird, stačí ho použiť 40ml do 400ml pohára, k tomu ľad, kúsky spomínaného citrónu a mätu. Pridáme čerstvé jahody a ľad a máme rýchlu Jahodovú osviežujúcu limonádu. A čo s mangom? Opät 40ml Mangového smoothie Sweetbird, pridáme kúsky pomaranču, manga a odporúčame aj kúsky ananásu, opät mäta a ľad a mangovú osviežujúcu limonádu máte jednoducho pripravenú.  Robte si radosť s osviežujúcimi limonádami počas celého roka. Viac o ponuke Sweetbird Smoothie tu.

 

Zdieľaj článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *